Naši arhitektiimage

  Arhitekti

Zašto? Naše osoblje spremno je odgovoriti i suočiti se sa najzahtjevnijim tehničkim detaljima iz segmenta „krovni pokrov“. Projektni uredi s kojima surađujemo vođeni su jednom izrekom „detalji čine razliku“. Upravo tu razliku pronašli su u suradnji sa tvrtkom VIT-ING ART d.o.o.

Dugogodišnjim radom vlasnika tvrtke na mnogim gradilištima u Republici Hrvatskoj ali i izvan njenih granica, sudjelovalo se u čitavom nizu projekata najveće zahtjevnosti.

Usluga naše tvrtke temelji se na odovornosti prema arhitektima ,poštujući njihov projekt, njihovo autorsko djelo te njihov vizualni identitet uzimamjući u obzir sve njihov želje i zamisli te ih pretvoriti u jednu cjelinu upravo onako kako su zamislili, koristeći najmodernije materijale jer sustavnim praćenjem svjetskih trendova-uvijek smo na izvoru informacija.

Provjerite naše riječi i pomozite nam pretvoriti ih u djelo. Naš tim educiranih ljudi, doći će u Vaš ured i savjetovati Vam sva ona rješenje za koja možda do sada smatrali da ih je nemoguće izvesti. Unutar 48 sati, na Vaša vrata zasigurno će doći naši djelatnici ako smatrate da Vam je to potrebno a informacije o problematici krovnih pokrova na naše kontakte uvijek možete dobiti.


Radujemo se suradnji sa Vašim uredom na obostrano zadovoljstvo.
Kontaktirajte nas!

Tu smo da Vam pomognemo

Ukoliko imate dodatne upite vezane za Vaš budući projekt obratite nam se putem kontakt obrasca.

Odgovorit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Kontakt obrazac