Investitori

Ukoliko Vas je dosad viđeno na ovim stranicama zaintrigiralo i želite se aktivnije uključiti i pridružiti našoj tvrtki, odlično, upravo nam je i to jedan od ciljeva i usluga koje Vam nudimo.

  • U sve većem i zahtjevnijem građevinsko-investicijskom okruženju tvrtka VIT-ING ART d.o.o. za Vaš novac pruža Vam ono što je Vama najbitnije...znanje, vještinu, fleksibilnost i maksimalnu posvećenost Vašem objektu štedeći pri tome Vaše vrijeme i novac.

  • Sa vašim pozivom započinje naša suradnja i isto tako izgradnja poslovnog odnosa koji u gotovo svim situacijama, na obostrano zadovoljstvo, završava dugoročnim planiranjem Vašeg investicijskog ciklusa.


  • Obratite nam se sa punim povjerenjem i budite još jedan u nizu zadovoljnih klijenata-investitora čije objekte krase materijali ugrađeni upravo kroz našu tvrtku.S poštovanjem, Mladen Stjepan Vitković, ing.građ.

Karijera i
posao

Zaposlenje u VIT-ING Art-u

Ukoliko ste zainteresirani za rad u kreativnom i dinamičnom okruženju i ukoliko ispunjavate naše kriterije, pošaljite nam Vaš kratki životopis na info@vitingart.com

Ukoliko procijenimo da ste kvalificirani bit ćete obaviješteni u okviru od nekoliko radnih dana. Zahavljujemo na ukazanom interesu !

Saznajte više