O nama

Tvrtka VIT-ING ART d.o.o. sa svojim poslovnicama u Zagrebu, Gorskom kotaru i Rabu brine upravo o tome...kako bi Vaš dom, ugostiteljski, gospodarski ili drugi objekt dobili novi izgled, novi pokrov postojanih boja i dugogodišnju garanciju na kvalitetu ugrađenih materijala i ugradnje!

„Osigurati krov nad glavom ne znači samo biti siguran u policu njegove vrijednosti već i siguran u njegovu kvalitetu i trajnost.“

Naši stručni timovi okupili su najbolje izvođače radova  i spremni su ponuditi maksimum tehnike, vještine i znanja kao i ponuditi tehnička rješenja za sve kategorije zahtjevnosti u segmentu građevinarstva-krovnim pokrovima.
  • 2013 god.

    Tvrtka je osnovana 2013. godine

  • image
  • image
  • ruukki.hr

    Zastupnik smo renomiranog Finskog proizvođača krovnih pokrova RUUKKI sa dugogodišnjom tradicijom i kvalitetom.

Što nudimo

Sposobni smo ponuditi Vam sve vrste pokrova, no brand koji zastupamo je svoju kvalitetu osigurao jamstvom na materijal u 30, 40 i 50 godišnjem trajanju uz uvijet da je isti kupljen od tvrtke VIT-ING ART d.o.o. odnosno ovlaštenog distibutera. Sve navedeno tvrtka VIT-ING ART d.o.o. može Vam omogućiti!
Kako ?
Nazovite na dolje navedene kontakte i dogovorite termin pregleda Vašeg postojećeg pokrova !
Zašto ?
Jer za vaš novac dobiti ćete profesionalnu i kvalitetnu uslugu u najkraćem mogućem vremenskom periodu !

Odaberite baš nas

Krase nas povjerenje, pouzdanost u izvođenju radova, poštivanje dogovorenih stavaka ugovorenih radova, 40 godišnju garanciju na ugrađeni materijal(ovisno o izboru pokrova) kao i primjenu građevinskih znanja stečenih na brojnim građevinama u Republici Hrvatskoj.
Kada mogu očekivati posjet nakon poziva?
Naša Usluga sastoji se u poštivanju Vašeg vremena. Nakon kontakta očekujte naš dolazak na objekt unutar 48 sati (radnim danom) nakon definiranja Vaših potreba i zahtjeva Vašeg objekta !

Promotivna ponuda

VIT-ING ART d.o.o. trenutno zaprima prijave za izvođenje za 2015. godinu kako bi što kvalitetnije odgovorila zahtjevima tržišta. Budite i Vi dio našeg plana i postanite zadovoljni partner naše tvrtke.  U periodu od 15.02.2015. – 15.04.2015. traje promotivna akcijska cijena na proizvode iz asortimana RUUKKI (materijal+ugradnja) te dogovaranje termina za izvođenje radova sa precizno izrađenim trajanjem radova (terminski plan). Nazovite i uvjerite se u istinitost naših navoda. Zahvaljujemo Vam na pažnji i veselimo se Vašem pozivu jer...VAŠE IDEJE NAŠ SU IZAZOV!

Karijera i
posao

Zaposlenje u VIT-ING Art-u

Ukoliko ste zainteresirani za rad u kreativnom i dinamičnom okruženju i ukoliko ispunjavate naše kriterije, pošaljite nam Vaš kratki životopis na info@vitingart.com

Ukoliko procijenimo da ste kvalificirani bit ćete obaviješteni u okviru od nekoliko radnih dana. Zahavljujemo na ukazanom interesu !

Saznajte više