Naši partneri

Ruukki

Rješenja na bazi metala za visokogradnju, osobito trgovačke, industrijske i logističke objekte, kao i rješenja za infrastrukturnu gradnju. Primjeri Ruukki proizvoda: Temelji za građenje i okviri, sendvič paneli, fasadne obloge, prethodno obrađeni zidni i krovni elementi, čelični krovovi i krovne konstrukcije.

Početak poslovanja
Ruukki je prisutan na hrvatskom tržištu od 2005. godine kao dio Ruukki Mađarske. Od 2007. godine, Ruukki postaje Ruukki Hrvatska d.o.o. te od tada djeluje kao samostalno poduzeće.
Broj zaposlenih
Trenutno brojimo 12 zaposlenih.
Strategija društva
U građevinskom poslovanju, pažnja je usmjerena na mjerljiva i energetski učinkovita rješenja za industrijsku i komercijalnu gradnju, liniju proizvoda za krovove obiteljskih kuća i infrastrukturnu gradnju.
Web stranica klijenta
www.ruukki.hr
Mi odgovaramo na izazove klimatskih promjena

Naša je proizvodnja jedna od vodećih u smanjenju ispuštanja ugljičnog dioksida i materijalnoj učinkovitosti. Cilj nam je kontinuirano raditi na poboljšanju energetske učinkovitosti i sprječavanju onečišćenja okoliša. Našim klijentima nudimo učinkovita rješenja koja ne štete okolišu. Inzistiranje na odličnoj energetskoj učinkovitosti igra ključnu ulogu u istraživanju i razvoju kompanije. Za klijenta su to lakše konstrukcije, niži energetski troškovi i smanjene emisije štetnih plinova.